• Sct. Norberts Skole

Trivsel og læring i trygge rammer

Velkommen til

SCT. NORBERTS SKOLES SFO

Sct. Norbert skoles SFO tilbyder børn fra 0.-4. klasse aktiviteter før og efter skoletid.

Vi er ca. 200 børn i det daglige, og fra april-juni støder førskolebørnene til.

Sct. Norberts skolefritidsordningen (SFO) er et tilbud til børnene fra kl. 6:30-8:00 samt fra kl. 12:05-17:00 alle ugens hverdage. SFO´en fungerer med Væksthuset som daglig base. Derudover tilbyder vi aktiviteter i Mariahuset, værkstedet, systuen, oasen, hallen, udeområderne, skolens faciliteter og ”ud af huset”-aktiviteter.

Hver dag tilbyder vi eftermiddagsmad kl. 14.00 i skolegården, eftermiddagsmaden ses som et mellemmåltid, hvor der bl.a. serveres frugt, grøntsager og brød.

Vi afholder børnemøde den sidste fredag i hver måned, her orienterer vi børnene om kommende aktiviteter og nyheder.

For at give de bedste rammer for børnenes hverdag, har vi fokus på, at både børn, forældre og personale fungerer socialt. I arbejdet lægger vi stor vægt på sammenhold i både adfærd og sprog,

og vægter tæt dialog med forældre og skole, så børnenes individuelle og sociale trivsel varetages som led i et aktivt samarbejde.

På Sct. Norberts er der tradition for et åbent og aktivt forældresamarbejde, og det gælder naturligvis også for SFO'en. I er altid velkomne til at komme ind til en snak om stort og småt.

Vores telefonnummer er: SFO, Væksthuset: 76400929, derudover kan man også sende os en besked via Tabulex.

Vi glæder os til at byde jer velkommen!